hold dig relevant

22. August 2018

I denne episode kommer du med Erik på køretur sammen med Jens Jakob Svanholt fra Danske Bank. Jens Jakob og Erik er på vej tværs over Storebælt for at holde et fælles foredrag om agil ledelse, og du dumper ned i en samtale om ledergerningen. Jens Jakob er Senior Vice President hos Danske Bank, hvor han også har udnævnt sig selv som ledelsesnørd.

OBS: Podcasten er optaget med vores lille, mobile udstyr, i en bil, og lyden er naturligvis derefter 🙂

Velkommen til Fremtidens Ledelse To-Go, en podcast du kan tage med på farten.

I samtalen møder du Jens Jakob, som fortæller om, hvordan han holder sig relevant i sin ledergerning og hvad han gør, for at sikre sin egen – og andres – udvikling. Vi kommer både rundt om ledelse af flere generationer, tillid til sin bank, teams og roller i Counter Strike, artikler om lån og ledelse og ikke mindst om, hvordan en bank holder sig relevant.

Man skal også holde sig relevant, som om man er en stor bank

Har vi overhovedet behov for banker og filialer? Trods det, at du nu kan overføre penge via et telefonnummer og at du kan bruge din netbank til at se din saldo, uden du behøver ned i banken, så skal man som bank også holde dig relevant.

Grundlæggende, så har en bank samme opgave som altid; skabe tillid, flytte dine penge fra et sted til et andet, håndtere investeringer og lån m.v. Men det er vigtigt, hvis man skal holde sig relevant i en branche som den finansielle at tænke på følgende:

Du skal skynde dig langsomt.
Finde andre kompetencer, så man kan tænke på tværs.

Gode råd til din lederkollega, for at holde dig relevant:

Være nysgerrig
Være villig til at gøre ting anerledes
Ikke være bange for at fejle
Være tilstede, fysisk som digitalt
Lyt og brug den feedback du får
Være villig til at forandre dig.

Abonner på podcasten og få den nyeste episode direkte på din smartphone

Du kan finde Fremtidens Ledelse To-Go i din foretrukne podcast app, på nettet og i iTunes. Du vil samtidig være med til at gøre det sjovere at lave podcast, hvis du hjælper os med at udbrede den. Det kan du gøre ved at rate podcasten i iTunes eller dele den med en kollega. Tak fordi du er med til at skabe fremtidens ledelse.

Har du feedback til episoden?

I hver episode af Fremtidens Ledelse To-Go tager vi fat i et emne indenfor paradigmet omkring fremtidens ledelse. Vi snakker om udfordringerne, mulighederne samt giver dig tips, tricks og begreber, som du kan lade dig inspirere af.

Kontakt os og fortæl hvad du har på hjerte eller start samtalen på Twitter under hashtagget #fremtidensledelse. Vi glæder os til at høre fra dig.

Our newsletter is filled with articles and tools
for the modern
future-oriented leader

Get free, useful tips and tools
that will help you navigate the future
and enhance your leadership already today

Do you need input on how to get started?
Take a look at at our categorized toolbox here
– it’s all free