Listen to the latest podcast episodes (Danish)

Most often our podcast episodes are made in Danish, but don’t let that stop you to look through the show notes for each episode. They are still filled with models, tools, links that are in english and highly relevant. So, take a look around, and feel free to ask us anything about the podcast episodes.

Episode 26: Er din forandring Built-in eller Bolded-on?

I denne episode af Fremtidens Ledelse to-go, taler Puk Falkenberg og Erik Korvik Østergaard om forskellen mellem at indbygge forandringer og bygge på.

Episode 25: Hvordan hænger forandring og filosofi sammen?

I denne episode møder du Emil Pope, der netop har afsluttet sit speciale i forandring og filosofi. Lyt og bliv klogere på, hvordan forandring og filosofi hænger sammen.
fl 24

Episode 24: Engaging youth in building the business of tomorrow

Hør episode 24, hvor Puk og Arbresh taler om de 17 verdensmål.
fl23

Episode 23: Fra et informationssamfund til et innovationssamfund

I denne episode taler Erik og Puk om, hvilken type organisering man skal have i sin virksomhed, når vi kigger ind i fremtiden.

Episode 22: Afgørende øjeblikke for alle

I denne episode taler Puk Falkenberg og Jonas Bladt Hansen om, hvordan Employee Experience kommer på spil i forhold til Intergenerational Leadership.
Map your Innovation Spectrum and transform your business

Episode 21: De unge på arbejde

I denne episode taler Erik med Alexandra Krautwald om fremtiden, om generationer og epoker, og hvad det ledelsesmæssige paradigmeskifte betyder for den unge generation

Episode 20: Hvordan leder du flere generationer?

I denne episode forsøger vi at gøre op med alfabetsuppen – vi taler om flere generationer på arbejdspladser. For hvordan kommunikerer du som leder til en organisation, der har stor diversitet i alder?

Episode 19: De digitale indfødte

I denne episode taler vi med Søren Schultz Hansen. Søren er blandt andet forfatter til bogen ”Digitale indfødte på job”. Vi snakker om tiltideværelse og GPS-ledelse, som også er nævnt i bogen.

Episode 18: Hacktober

I denne episode taler vi om Hacktober. Hacktober er Bloch&Østergaards store speedboat.
garry ridge fremtidens kedekse

Episode 17: Tribal Leadership med Garry Ridge

I denne episode taler vi med Garry Ridge fra WD-40 Company. Vi taler om Tribal Leadership, og om hvordan Garry Ridge’s ledelsesstil er – og vi forsøger at komme helt tæt på.
fremtidens ledelse high tech or high touch

Episode 16: High tech eller high touch?

I denne episode taler vi om high tech og high touch. Det handler om teknologi til ledelse, når vi har inviteret Anders Skytte Martinsen med i studiet. Så lyt med og find ud af hvad Build-A-Bot konceptet går ud på.
fremtidens ledels intern kommunikation

Episode 15: Intern kommunikation

I denne episode byder vi Jonas Bladt Hansen velkommen i Bloch&Østergaard. Emnet er intern kommunikation. Vi går i dybden med fremtiden for intern kommunikation, og hvad det betyder for vores organisering og kultur.
hønen og ægget

Episode 14: Hønen eller ægget

I denne episode taler vi om, hvad der kommer først: Mindset eller forandring? Svaret er: du skal arbejde BÅDE med mindset OG forandring.
er din forretningsmodel stadig relevant

Episode 13: Er din forretningsmodel (stadig) relevant?

I en verden som altid ændrer sig er det relevant at stille sig selv spørgsmålet: Hvad er det, der aldrig ændrer sig? Hvad er det for et problem vi løser, som altid vil eksistere? Hvilken værdi er det, som vi skaber?
hold dig relevant

Episode 12: Hold dig relevant i din ledergerning

I denne episode kommer du med Erik på køretur sammen med Jens Jakob Svanholt fra Danske Bank. Jens Jakob og Erik er på vej tværs over Storebælt for at holde et fælles foredrag om agil ledelse, og du dumper ned i en samtale om ledergerningen.
five traits of leader

Episode 11: Livslang læring

I denne episode taler vi med Dorthe Schmidt fra Ecco. Dorthe har en stor interesse og passion for læring, og derfor handler det i dag om livslang læring
hvordan forbliver du relevant

Episode 10: Hold dig relevant

I denne episode tager vi hul på vores nye tema og sætter fokus på, hvordan du forbliver relevant. I episoden gennemgår vi tre elementer på overordnet plan.
key note

Episode 9: Keynote at "the Future of [email protected] hosted by founders (english)

This extra podcast/video (in English) is from a key note at “The Future of [email protected]” hosted by Founders by Erik Korsvik Østergaard.
responsive leader

Episode 8: Behind the book

I denne episode af Fremtidens Ledelse To-Go får du en special ‘behind the book’-episode, hvor vi snakker om arbejdet med bogen The Responsive Leader.
innovativt lederskab

Episode 7: Innovativt Lederskab

Lyt med i denne episode, og bliv klogere på designkriterier, der er for den moderne virksomhed, hvordan du kan hacke din kultur og hvordan det er at se ind i verden som ung.
innovation

Episode 6: Hvorfor være innovativ og hvor starter du, hvis du gerne vil i gang?

I denne episode af Fremtidens Ledelse To-Go taler vi om hvorfor du bør være innovativ, og hvor du starter, hvis du gerne vil i gang.
innovative mindset

Episode 5: Det innovative mindset og lysten til at innovere

I denne episode af Fremtidens Ledelse To-Go taler vi om det innovative mindset og lysten til at innovere. Du bliver klogere på forskellen på hverdagsinnovation og radikal innovation

Episode 4: distribueret lederskab - delegering, mandat og empowerment

Distribueret lederskab, en fundamental del af fremtidens lederskab. Fremtidens lederskab er blandt andet baseret på, at det ikke kun er én person, der træffer beslutninger øverst i sit elfenbenstårn
Roboboss – to bot or not to bot? // Part one

Episode 3: Hvad har robotter med ledelse at gøre?

I den tredje episode af Fremtidens Ledelse To-Go taler vi om robotter: Hvad har robotter med ledelse at gøre?

Episode 2: Team of teams og din nye lederrolle

I den anden episode af Fremtidens Ledelse To-Go dykker vi ned i en udfordring; hvordan ser din lederrolle ud, når vi snakker om teams-of-teams.

Episode 1: Balancen mellem at være drevet af formål og profit

I den første episode af Fremtidens Ledelse To-Go dykker vi ned i en udfordring; at skabe og opretholde den nye balance mellem formål og profit.